VILKÅR

Foreningen Køge Bugt Stenrev sælger tjenesteydelser i form af medlemsskaber og donationer til støtte for foreningens aktiviteter

PRISER
Vi tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser og forbeholder vi os ret til at ændre i medlemspriserne uden forudgående samtykke.

BETALING
Vi modtager betaling med Mobile Pay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB, Maestro og bankoverførsel. Betalingen vil blive trukket på din konto, når du afsender din anmodning om medlemskab. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Medlemsskabet af foreningen fornyes årligt. Ved fornyelsen af abonnementet trækkes betalingen næstkommende hverdag efter fornyelsen.

LEVERING

Der sælges ikke fysiske varer og derfor tilbydes ingen levering, downloads eller forsendelser.

Der haves pt. ikke en medlemsside på hjemmesiden, og foreningen vil kommunikere med medlemmerne gennem email nyhedsbreve.

ANNULERING, FORTYDELSESRET OG TILBAGEBETALING
Du har inden for 5 dage mulighed for at fortryde dit medlemskab eller donation. Kontakt hurtigst muligt info@koegebugtstenrev.dk, tlf. 2542 6151. Det aftalte beløb overføres til det kreditkort du brugte ved købet.  

OPSIGELSE AF MEDLEMSSKAB

Dit medlemskab kan kun opsiges skriftligt til info@koegebugtstenrev.dk, tlf. 2542 6151. Det opsiges med udløbet af din årlige medlemsperiode.

NYTTIGE LINKS

Råd & Rettigheder som forbruger

Med venlig hilsen

Køge Bugt Stenrev
Mølleskovvej 3
2670 Greve
https://www.koegebugtstenrev.dk
info@koegebugtstenrev.dk
Tlf 2542 6151
CVR 41 45 36 56